Book en vikar

Hos AK Vikar ansætter vi kun uddannede SOSU-hjælpere og -assistenter.

2

Derfor er det altid 100% kvalificerede folk, som du får ud, når du booker en vikar hos os. Vi vil nemlig være Aalborgs bedste vikarbureau. Det betyder også, at vi løbende efteruddanner vores vikarer, så de bliver ved at udvikle sig. På den måde sørger vi for, at vores medarbejdere hele tiden lever op til de krav, der bliver stillet til dem.

"Jeg vil være den vikar, som jeg selv ville have ønsket kom ud, dengang jeg var fastansat. Sådan sagde jeg til mig selv, da jeg startede med det her arbejde." Marianne, Social- og Sundhedshjælper, vikar hos AK Vikar.

Selvom det er vigtigt for os, at vores vikarer er uddannede og fagligt dygtige, så går vi allermest op i, at de kan lide at arbejde med mennesker. For hos AK Vikar vil vi gerne sende glade og motiverede folk ud i hele kommunen. Vi tror nemlig på, at en vikar kan bidrage med mere end blot et sæt ekstra hænder. Derfor elsker vi vikarer, som har et smil, der smitter.

Har du brug for en vikar?

Så opret en bestilling i SD Tjenestetid. Det kan du gøre døgnet rundt i op til 6 dage før vagtens start. Når vi modtager din bestilling, tildeler vi vagten en vikar eller eventuelt en akutvikar.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på 99 31 51 91 eller 

Skriv til AK Vikar

Telefon har åbent fra klokken 6.30 til klokken 14.30 mandag-torsdag og fra klokken 6.30 til klokken 14.00 fredag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del indhold

Ring til AK Vikar

Frifugl Tlf